Argh!

Något som verkligen, VERKLIGEN irriterar mig är folk som inte står för sin åsikt, eller är sig själva!

Ett bra exempel på detta är en brud som går i en av mina parallellklasser. Hon har en blogg, där hon påstår sig vara så jävla originell, MEN så är inte fallet. Grejen är den att hon kopierar nästan allt hon skriver. Visst, inte personliga inlägg. Men hon har kopierat alla kategorier en kompis hade på sin blogg, tagit folks header och bloggdesign och snott hela inlägg! Varför ska det vara så svårt för denna människa att vara sig själv? Uppenbarligen har hon inget självförtroende what so ever, eller så vill hon desperat vara någon annan. (och på det sistnämnda kan jag faktiskt förstå henne)

Jag avskyr verkligen när människor säger att de är sig själv och så är dom inte det! De verkar inte ha the guts att vara sig själva. Jag hatar mainstream. Jag hatar människor som inte vågar stå för sin åsikt och ändrar den så fort de får höra något annat. Exempel på detta är en tjej i min klass. Hon sa att hon inte gillar "vad det nu var" (kommer inte ihåg), men när jag senare sa att jag gillade det så ändrade hon sig direkt och sa att det gjorde hon visst också. Då konfronterade jag henne och frågade varför hon hade sagt det exakt motsatta typ 30 minuter tidigare. Hon påstod då att hon hade ändrat åsikt, och inget fel med det, men - jag blev ändå så jävla arg.

Nä, fyfan. Är smått less på endel människor i min närhet och i allmänhet för den delen. STÅ UPP FÖR ER SJÄLVA OCH VAR VEM FAN NI VILL VARA! Kom bara inte och låtsas att ni är det, när ni inte är det.

/Less trea.

Studenthelvete.

Något som jag verkligen är irriterad på är alla fördomar angående vita klänningar på studenten. Varför är det så jävla big deal!? Skitsamma om den är vit eller inte, det är ju inte som att man gifter sig precis. Sånt jävla bullshit.

Jag ska inte ha en vit klänning och många av dom jag känner tycker att det är fel. VAFAN DÅ FÖR!? För det första skiter väl jag i vad andra tycker, för det andra så får väl jag ha på mig vad fan jag vill? Hur kan det vara fel att inte ha en vit klänning? Jag blir så jävla less. Min klänning är varken vit, cremefärgad, ljusbeige, ljusrosa eller något annat liknande vit. Den är helt tvärtom och det är så det är! Punkt jävla slut.

Flera har sagt typ "varför ska du inte ha en vit? Man ska ju ha en vit klänning på studenten!" JAHA? Vem FAN har bestämt det då? Kungen eller? Och typ "du kommer ju se jättekonstig ut om alla andra har vita klänningar och inte du." Konstig? Snarare COOL SOMFAN. Jag kommer ju vara den som uppenbarligen har bäst självförtroende och som vågar stå ut.

Jag säger såhär: våga stå upp mot grupptrycket och inte ha en vit klänning! Vitt är fult, jag passar inte i vitt, vitt är tråkigt. Vitt är inte ens en färg. Vitt är avsaknad av färg.

Nej fyfan, vad jag är arg på folk och deras jävla åsikter. Visst, dom får väl tycka vad fan dom vill, men dom behöver inte säga det till mig. För jag bryr mig inte ett skit! Sådeså.


Over and out, fuckers!

RSS 2.0